Foto: Therese N. Andersen

Foto: Therese N. Andersen

På Sørlandet inne i de dype skoger øverst i Iveland, ligger Viltgården. Kristoffer Kallhovd og Eva Jeanette Olsen har mer enn 20 års erfaring innenfor hund, dyrehold, jakt, trening og ernæring. Sammen driver de Viltgården som er et hundetreningssenter og Norges eneste tilbyder av hundetrening med elg i hegn. Deres spesialitet er å trene elghunder rettet mot elg i trygge omgivelser.

Viltgården jobber løpende med å utvikle dette unike senteret. Her tilbys en rekke aktiviteter og kurs med instruktører og foredragsholdere innen flere fagområder som dressur, sporarbeid, ernæring, hundemassasje, laserbehandling, valpetrening, osv. I tillegg tilbyr Viltgården gårdsopphold for hele familien med mange ulike dyr, godt tilrettelagte turområder, fiskemuligheter, gapahuk og barneaktiviteter. Her står naturopplevelsene i kø!

«Hundene er vårt fellesskap i familien». På Viltgården har de i dag 5 hunder som både er jakthunder og familiehunder. En jämthund, 3 norsk grå elghund og en bayersk viltsporhund og alle har VOM på menyen. «Hos oss har vi høyt fokus på velferd, utvikling og prestasjon. Derfor velger vi VOM til våre hunder».

Les mer om Viltgården: www.viltgården.no