Team VOM: Jegertvillingene – Kristine og Johanne Thybo Hansen
vom logo blå

Tvillingene Kristine og Johanne Thybo Hansen (23) lever ikke akkurat som ungdommer flest. De lever for hunder, jakt, fiske og friluftsliv. På ungdomsskolen kastet de bøkene ut av skolesekken og fylte den med brus og godteri. Så rømte de ut i naturen, og siden har de blitt der.

I dag er godteri byttet ut med rulletobakk, kaffe og lett banning. Det siste til mammas store fortvilelse.

Jentene er oppvokst og bor begge i Nordreisa i Troms. Tross sin unge alder er de begge notoriske jegere, fiskere og erfarne hundedressører. «For oss er dette det optimale livet, vi hater bylivet og kunne ikke tenkt oss å ha det annerledes», sier de. Rovvilt og fuglejakta med hundene er det som ligger hjertet nærmest for søstrene. «Og så elsker vi begge å fiske på fjellet, både sommer som vinter» sier de i kor.

Jakt og fiske er mer enn en hobby – det er en lidenskap og nå også livet deres. Når de ikke er i fjellet jobber Johanne på et hundepensjonat hvor hun trener fuglehunder. Kristine driver med jakt, fiske og hunder på heltid. Om sommeren er hun elvebåtfører og om høsten guider hun andre jegere på rypejakt. Om vinteren livnærer hun seg av det hun tjener på rovvilt jakt.

Maten de spiser har de selv høstet av fjellet. «VOM-produktene er 100 % naturlige råvarer fra naturen og derfor er det naturlig for oss å gi våre hunder VOM», forteller de. «Vi har aldri på noen av våre turer sett tørrfôr vokse eller løpe rundt, hverken på fjellet eller i skogen», sier Kristine.

Vi er stolte over å samarbeide med disse flotte jentene.