Jotka Fjellstue ligger på Finnmarksvidda på den gamle ferdselsåren mellom Alta og Karasjok. Denne tradisjonsrike fjellstua har fortsatt ingen fast veiforbindelse og er første og siste sjekkpunkt for alle hundespann som deltar i Finnmarksløpet.  De som driver fjellstuene kalles for «oppsittere», en jobb som oftest går i arv. Lisa Kristensen tok over etter sine foreldre og driver stedet sammen med sin ektemann Steinar Kristensen, noe de har gjort siden 2003.

Steinar og Lisa har lang erfaring innen hundekjøring og har bl.a. deltatt flere ganger i Finnmarksløpet. De har en stor kennel med mange hunder. I tillegg til at Team Jotka satser på et høyt nivå innen langdistanse hundekjøring ønsker de også å dele hundegleden med gjestene som kommer på besøk.

Fjellstua har tredve sengeplasser og Finnmarksvidda er tilgjengelig året rundt. Hver årstid byr på sine helt unike opplevelser. Med naturskjønne omgivelser og vidda rett utenfor døren er dette stedet et eldorado for deg som gjest både for barnefamilier og bedrifter. Opplevelsene og aktiviteter er mange, uansett årstid og tilpasses den enkelte etter hva man måtte ønske eller ha behov for.

«Vi satser på et høyt nivå innen langdistanse hundekjøring, og våre hunders prestasjoner er i verdensklasse. For å kunne klare dette må hundene få mat på samme nivå. Derfor fôrer vi hundene våre med VOM»

Les mer om Jotka Fjellstue her