Team VOM: Karoline Conradi Øksnevad, hundekjører
vom logo blå

Karoline er en meget aktiv og allsidig kvinne som har trent både til havs og til lands, sommer som vinter. De senere årene er det hundekjøring som opptar mesteparten av tiden hennes.

Karoline, født 1987, bor sammen med sine to hunder, Marley og Skurk på Lismarka ved Lillehammer. Hun studerer til daglig fulltid til master i innovasjon og deltid til en grad i kommunikasjonsrådgivning ved Høgskolen i Lillehammer.

Tross sin unge alder har hun likevel høstet godt av medaljebordet. På snø har Karoline mange internasjonale medaljer. Hun har 2 VM sølv (pulk og stafett) og 2 VM-bronsje (pulk og combined). Hun har vært Europamester, Skandinavisk mester og Norgesmester.

På barmark har hun vunnet VM i snøresykling og bronsje Nordisk mesterskap i samme gren. I tillegg har hun en rekke andre topplasseringer i ulike disipliner både hjemme og borte.

Målene for neste sesong er klare. Og for å nå dit vet Karoline at godt stell og riktig fôr er alfa omega for hundene hennes. Fôr fra Vom og Hundemat er hovedingrediensen i matskålene, og et av høydepunktene i hundenes treningshverdag. 

www.racedogs.no