Team VOM: Anja Gylder Corneliussen, hundeoppdretter
Handler-Anja-Corneliussen
vom logo blå

Anja Gylder Corneliussen er oppvokst med jakthunder. Interessen for utstillingshunder, trening av hunder og det å vise frem det aller beste i flotte hunder har blitt en hobby og livsstil. Arbeidet og suksessen er svaret på ekte livsglede og en stor motivasjonen for videre trening.

Bull terrier er en lidenskap for Anja. Hennes hunder har spesielt flotte engelske linjer. De er de mestvinnende innen rasen noen gang i Norden og er kåret til «Best in show» flere titalls ganger og de er også kåret til «Årets terrier».

Anja er utdannet hundefysioterapeut, noe som kommer godt med i treningen av hundene. Hun har vist frem ca 60 forskjellige raser fra alle grupper, og blitt plassert med meget gode resultater både nasjonalt og internasjonalt.

«I en utstillingsring har du kun et par minutter hver gang. Da er det klart at mye ligger i å være godt forberedt», sier Anja. «For meg er det ingen tvil om at mine hunder presterer aller best med Vom og Hundemat som grunnlag. Fôret er helt overlegent med hensyn til hvordan hundene er i blant annet pels og muskulatur.»