Team VOM: Marianne Elise Methi og Vega, Hundesport

Marianne Elise Methi – født i 1977 og opprinnelig Hønefossjente, men har bodd litt forskjellige steder opp gjennom tiden. Nå har hun slått med ned i Hobøl i Østfold med sine hunder.

Hun vokste opp med forskjellige blandingshunder og fikk sin egen border collie i 2000. I dag har hun 3 border collier og en jakt golden.

Med hennes første hund kom interessen for lydighet og har siden den gang hatt 3 forskjellige i øverste klasse. Etterhvert fanget også andre hundesporter interesse for Marianne så hundene her har fått testet det meste. I dag er det rally lydighet, frisbee freestyle og kreativ lydighet det konkurreres i. Hun er på landslaget i kreativ lydighet, i høyeste klasse med 1 hund i rally lydighet og med nr 2 på full fart oppover i klassene. Har i tillegg vært i EM i frisbee freestyle siden 2015 med en 13 plass som beste plassering.

Triks med hundene står hennes hjerte nærmest og med hunden hennes Vega kan de sammen over 300 triks. Dette har skaffet dem jobber og opptrender mange steder, også i reklamefilmer, kortfilmer, tv-serier og teater både i inn og utland.
Mange husker dem kanskje best når de kom helt til semifinalen i Norske talenter 2017. Det skal også bli spennende å følge dem i «Svenske talangen» 2018.

Hundene Vega og Fant er også besøksvenner via Røde kors og er med å spre glede i hverdagen til mennesker som trenger det. Dette er noe de også selv setter stor pris på.

«Det å fòre hundene på Vom og hundemat gjør at jeg vet de får det beste av det beste. Den følelsen når jeg beveger meg mot fryseboksen og hundene ”tar helt av” fordi de vet at nå er det mat – Priceless»!

Gå til hjemmeside