vom logo blå

Marianne Elise Methi, født i 1977 og opprinnelig Hønefossjente, men har bodd litt forskjellige steder opp gjennom tiden. Nå har hun slått seg ned i Hobøl i Østfold med sine hunder.

Hun vokste opp med forskjellige blandingshunder, og fikk sin egen border collie i 2000. I dag har hun 4 border collier og en jakt golden, men det bor til sammen 8 i husholdningen 😉.

Marianne har 20 års erfaring med egne hunder i diverse hundesporter i øverste klasse, som lydighet, rally lydighet og frisbee freestyle før kreativ lydighet tok det meste av oppmerksomheten. Nå er hun på 2 forskjellige landslag for 2020/2021 sesongen; Det norske laget i kreativ lydighet og det skandinaviske laget, som skal til «World Championship in Performing Art» i USA 2021.

Marianne er to ganger Norgesmester, og kan også titulere seg europamester. Hennes foreløpige besteplasseringer internasjonalt er bronse i nordisk mesterskap 2019 med landslaget (7. plass inviduelt), samt en 5. plass i den internasjonale konkurransen i dogdancing på Crufts i 2020. Det satses hardt og høyt for å forbedre resultatene de neste par årene.

Triks med hundene står hennes hjerte nærmest, og med hunden hennes Vega kan de sammen over 300 triks. Dette har skaffet dem jobber og opptredener mange steder, også i reklamefilmer, kortfilmer, tv-serier, og teater både i inn og utland.

Mange husker dem kanskje best da de kom helt til semifinalen i Norske talenter 2017 og til finalen i svenske Talang i 2018. Hundene Vega og Fant er også besøksvenner via Røde Kors, og er med å spre glede i hverdagen til mennesker som trenger det. Dette er noe de også selv setter stor pris på.

«Det å fôre hundene på Vom og hundemat gjør at jeg vet de får det beste av det beste. Den følelsen når jeg beveger meg mot fryseboksen og hundene ”tar helt av” fordi de vet at nå er det mat – Priceless!»

 

Marianne kan følges på

FacebookInstagramWebside / Youtube