Foto: Sylvain Cavatz

Alle hunder kan spise VOM uavhengig av størrelse, rase og bruksområde

Det er nå godt over 20 år siden hundemateventyret Vom og Hundemat så dagens lys på kjøkkenbenken til Henni og Magne i Trøgstad.

Målet siden den gang har hele veien vært det samme; å lage og levere den mest naturlige og næringsrike maten til hunder og etter hvert også katter. Først i Norge, deretter i Norden og nå leveres også VOM til flere land i Europa.

Startet med hundekjørerne

Fra den spede start var det hundekjørerne som kjøpte og brukte VOM på sine hunder. Behovet var stort for å finne et fôr som var bedre og mer næringsrikt slik at hundespannene skulle tåle de krevende påkjenningene de blir utsatt for i lange hundesledeløp. I 2003 vant Robert Sørlie Iditarod, verdens lengste og tøffeste hundesledeløp. Drivstoffet var VOM og «ordet» begynte å spre seg også i andre hundemiljøer. Derav vårt slogan; Hundemat fra hundefolk til hundefolk.

VOM også til familiehunden

Tidene forandrer seg og vi med den. Hundemat er ikke bare hundemat lenger. Hundeeiere er mer enn noen gang opptatt av og bevisste på å gi hunden det de mener er det beste hundefôret til sin hund. Vi ser nå daglig at VOM også er å finne på menyen til mange familiehunder, selskapshunder, jakthunder og andre brukshunder der ute.

VOM står fremdeles på menyen til veldig mange hundekjørerkenneler både i og utenfor Norge, også Lars Monsen sine hunder har VOM på menyen hver dag.

Takker for tilliten

På senhøsten i fjor, i selveste jubileumsåret vårt var vi så heldige å få treffe Lars og et knippe hunder av ulike raser i et vakkert skogsområdet like utenfor Elverum. Det ble en fantastisk dag på alle mulige måter. Solen tittet frem på oss, store og små hunder i harmoni, VOM på menyen og Lars med glimt i øyet.  Vi i Vom og Hundemat er naturlig nok svært stolte, ydmyke og takker så mye for tilliten.

Alle hunder kan spise VOM og burde få det i matskåla hver dag, uavhengig av størrelse, rase og bruksområde.

Les om VOMs Easy pack

Familiehund ivrer etter å smake VOM

Foto: Sylvain Cavatz

VOM og hundemat logo

VOM og Hundemat

VOM og Hundemat er hundemat for folk som ønsker å gi hunden sin den sunneste og mest naturlige maten. Vi bryr oss om hundene våre og det vet vi at du også gjør!

VOM KLASSISKE KJØTTBOLLER

Vom og Hundemat har jubileum i 2020.  Da var det hele 20 år siden VOM så dagens lys på kjøkkenbenken her på Mansrud Gård i Trøgstad.
Det har vært innholdsrike år med opp og nedturer, men hele tiden med det samme målet; å lage den mest naturlige og næringsrike maten til hunder og katter.

I forbindelse med jubileet vårt så slo vi på stortromma og invitert to lokale hunder, Snoopy og Kaisa til en litt annerledes smaksprøve av våre klassiske VOM kjøttboller.
Det ble en helt spesiell dag i et lite hus i Trøgstad med en herlig atmosfære. Vi kan si såpass at VOM kjøttbollene falt i smak

Oversikt forhandlere av VOM: https://vomoghundemat.no/forhandler/

VOM og Hundemat

Råvarene som benyttes i vår VOM serie kommer utelukkende fra norske slakterier som er godkjente og kontrollerte leverandører av kjøtt til menneskemat.

Råvarene som benyttes i produksjon er kylling, blandet innmat fra storfe, lam og svin, storfevom, laks, okselever og egg. Alle blandingene fra Vom og Hundemat er tilsatt vitaminer og mineraler som dekker hundens daglige behov.

Gå til VOM Serien

ACTIVE

VOM - Serien

Fullfôr til normale, friske og utvokste hunder med et moderat til høyt aktivitetsnivå

TASTE

VOM og hundemat Taste

TASTE er en serie med produkter enten fra en bestemt dyreart eller en type innmat.

DIGESTIVE

VOM - Serien Digestive

Kylling, storfevom, ris og betefiber*. Den eneste blandingen som inneholder karbohydrater.

PUPPY

VOM Puppy

PUPPY en naturlig start på et langt hundeliv, fra 3-4 uker til valpen er ferdig utvokst ca. 1 år.

ORGANIC

VOM Organic

NYHET! Organic serien består av 100% økologisk råvarer fra utvalgte norske produsenter.

KATTEMAT

KATTEMAT er en serie med produkter av animalske ingredienser tilpasset kattens naturlige behov.

VOM DOGRUN

Vom og Hundemat er ikke som alle andre hundefôr produsenter. Vi er hundefolk som elsker hunder.

Vi vil til enhver tid lage hundemat på den måten som er best for hunden. Derfor benytter vi ingen usunne tilsettingsstoffer og vi produserer maten på en måte som ikke forringer næringsstoffene.

Vi lager den maten som er best for din hund.

Vi ønsker også å bruke markedsføringsbudsjettene våre på en måte som er bra for deg og din hund. Derfor arrangerer vi VOM Dogrun`s over hele landet.

På VOM Dogrun deltar både to- og firbente sammen. Du kan løpe fort, eller gå sammen med familien. Løpet arrangeres på ti forskjellige steder i Norge, og løypene er lagt til sentrale og naturskjønne omgivelser. Alle får deltagerpremie, og det trekkes ut flotte premier blant alle som deltar.

Ta med hunden og familien på en hyggelig dag ute i naturen – det vanker godbiter til alle.

Gå til VOM Dogrun