I 2021 lanserte vi produktet VOM Hunt i 500 g pølse. Sammen med dyktige jegere og hunder ble VOM Hunt skapt! Et fullfôr som er tilpasset jakthundens liv både før, under og etter jakta. Vi ser også at mange andre hunder som «jobber» på samme måte som jakthunder, også opplever å ha god effekt med denne blandingen.

VOM Hunt har etablert seg godt i markedet. I takt med tiden har vi fått en rekke tilbakemeldinger og forespørsler fra fornøyde hundeeiere om å utvide VOM Hunt sortimentet. Det gjør vi nå!
Fra og med uke 19 er VOM Hunt 6 kg pølse/18 kg kartong tilgjengelig for salg for alle VOM forhandlere!

VOM HUNT

Består av kylling (kjøtt, skinn, bein, krås),svin (lever, nyre), laks, egg og ris.

Jakthundens naturlige behov 

Riktig fôring hele året rundt er en av de viktigste faktorene for en god jakthund. Den trenger ikke bare nok energi under jakta for å kunne prestere godt, men den må også ha mulighet til å bygge muskler, fylle på energilagre og vedlikeholde kroppen før og etter jaktsesongen. 

Spesielt utvalgte råvarer – for maksimal ytelse

Fett er den mest effektive energikilden under lengre perioder med fysisk aktivitet. VOM Hunt inneholder fett fra spesielt utvalgte råvarer, som er håndplukket for høyt opptak og gunstig innhold av essensielle fettsyrer .

Den unike resepten sørger for god tilførsel av protein fra utvalgte animalske kilde, av førsteklasses kvalitet. Dette legger til rett for utvikling og vedlikehold av muskulatur, opprettholdelse av sterke og solide tredeputer og en pels som isolerer godt. VOM Hunt bidrar også til len rask og effektiv restitusjon.

Et lite innslag av stivelse fra ris bidrar til forbedret mental og fysisk kapasitet under eksplosive økter. Som en bonus virker ris stabiliserende på magen, noe som kan forhindre løs mage under de meste krevende jakt dagene.  

VOM Hunt – året rundt!

VOM Hunt er førstevalget for den hardtarbeidende jakthunden. Fôret er utarbeidet i samarbeid med flere aktive og profilerte jegere, og vi har funnet det vi mener er den optimale oppskriften som gir jakthunden mulighet til å yte det lille ekstra.

VOM Hunt kan benyttes både som fullfôr og tilleggsfôr hele året rundt.  Vom Hunt – året rundt!

Foto: Ola Dyrstad