Det er ikke rart en blir forvirret, merkevaren vår VOM heter jo det samme som en råvare vi bruker i flere av våre produkter.

Her kommer en oppklaring og noen fakta til deg som er nysgjerrig, eller kanskje litt forvirret. Når vi skriver VOM med store bokstaver refererer vi konsekvent til merkevaren vår VOM. Bedriften Vom og Hundemat AS ble etablert i 2000, og navnet VOM har vært i bruk siden 2014.

Hva er egentlig vom?

Storfevom har alltid vært en viktig råvare i flere av våre produkter. Det smaker ikke bare nydelig, det er også næringsrikt og har et naturlig innhold av melkesyrebakterier.

Drøvtyggere som storfe og sau har fire mager, og vom er den første av disse magene. Råvaren lukter kraftig for oss mennesker, og ser ofte ikke så innbydende ut. Derimot er vom ofte en stor favoritt blant våre firbeinte venner.

Vi har et forenklet produktutvalg med både fullfôr og tilleggsfôr. I alle våre fullfôr bruker vi storfevom som en av råvarene, men vi har også et tilleggsfôr laget utelukkende av storfevom, TASTE 100% Storfevom.

Du finner mer mer informasjon om alle VOM-produkter her på våre nettsider.