Vom og Hundemat er nå i en pågående prosess med å fornye emballasje på mange produkter.

Det gjelder er 500 grams pølser, 6 kg pølser, 560 grams kjøttboller og 2,5 kg kjøttboller seriene ACTIVE, PUPPY, TASTE og DIGESTIVE. Endringene innebærer hovedsakelig en modernisering av designet. Fokuset har vært å gjøre det enklere for deg som sluttbruker å finne riktig produkt. Vi skiller nå tydeligere mellom seriene og de ulike variantene disse kommer i.

6 kg VOM-pølse

Alle varianter av den tidligere 5 kg pølsen er nå erstattet av 6 kg pølsen – og i et helt nytt design. De er å få kjøpt i kartong på 18 kg (6 kg x 3 pølser) eller enkeltvis. Pølsen finnes i variantene: Active original, Active salmon, Active protein, Puppy og Taste 100% kylling.

Ingen endring av innhold

Vi presiserer at endringen kun gjelder en fornying av emballasjen. Innholdet i disse produktene vil fortsatt være akkurat det samme.

Utskiftning fra gammel til ny emballasje vil foregå løpende. Det kan skje på ulike tidspunkt for de ulike produktene. Det innebærer at du en god stund fremover vil oppleve å finne både ny og utgående emballasje på produktene i fryserne hos våre VOM-forhandlere.

Dersom du opplever noe som forvirrende eller har andre spørsmål, ta gjerne kontakt. Du kan spørre personalet hos din VOM forhandler eller ta kontakt med Vom og Hundemat på post@vomoghundemat.no. Du kan også sende oss en melding på Facebook @VOMNorge.

Du finner mer mer informasjon om alle VOM-produkter her på våre nettsider.

4 produktbilder av VOM hundemat

Produktene som får fornyet emballasjen er 500 grams pølser, 6 kg pølser, 560 grams kjøttboller og 2,5 kg kjøttboller i seriene ACTIVE, PUPPY, TASTE og DIGESTIVE.