En ny serie med frysetørket hundemat fra VOM er nå å finne i hyllene til våre forhandlere. VOM Freeze Dried Original og VOM Freeze Dried Salmon kommer som et svar på tilbakemeldinger fra forbrukerene. Kundene våre behøver et produkt som er enkelt å ta med seg på tur og den nye serien er vårt svar.

Ta med Freeze Dried på hytta

Serien med frysetørket hundemat er tilpasset livet på farten. Produktene har lang holdbarhet og kan oppbevares i romtemperatur. Produktet har lav vekt med mulighet for oppbevaring i romtemperatur. Kanskje du trenger lettvint fôr på jakt eller skal delta på hundeutstilling? Planlegger du å gå Norge på langs eller tråle Hardangervidda? Skal du kose deg på camping eller dra på hyttetur?  Stort sett overalt hvor tilgang til kjøleskap eller fryser blir vanskelig er det smart å ha med frysetørket hundemat.

Hundemat til tursekken

Nær alt vann fjernes skånsomt fra hundematen. Dette gir produktene lav vekt samtidig som næringsinnholdet bevares. Med VOM Freeze Dried blir det lite svinn og søl og det er lettvint å lage til maten. Før servering blandes ønsket mengde med det vannet du har tilgjengelig på stedet. Dette gjør frysetørket til en lett turvenn og et naturlig valg på reisefot. Til sammenligning inneholder frossen VOM 60–70% vann. Frysetørket hundemat har samme fordelene som råfôr, bare i et annet format.

Bruksområder for frysetørket hundemat

FREEZE DRIED kan brukes som fullfôr i både kortere og lengre perioder. Produktet smuldres lett, og kan strøs over annet fôr som boost for ekstra smak og næring, eller brukes som en perfekt godbit under trening.

Finn næringsinnhold i VOMs frysetørkede hundemat

Finn en forhandler nærme deg

Hund med hundematpose i munnen

VOM Freeze Dried er nå ute i hyllene hos våre forhandlere. Ta med hundematen på tur og server som et måltid eller som godbiter til turvennen din.