SC(N) CarilloCat Dobronega DVM, og SC Kedr Onix Gloria *RU ble begge «Årets Katt» i sine respektive kjønn, da NRR (Norske rasekatters riksforbund) nylig offentliggjorde listene over mestvinnende katter i 2018.

En prestasjon det kan være vanskelig å tangere.

«Dobronega» og «Kedr» er av rasen Sibirkatt, bor i Spydeberg og eies av Kari Granaas Hansen.

Det har vært et helt utrolig år, men jeg hadde aldri drømt om å toppe listene for begge kjønn, sier en fornøyd oppdretter og eier av begge kattene.

Det er ikke første gang katter fra CarilloCat ligger øverst på årslistene. Men to vinnere samme år er i drøyeste laget selv for en rutinert katte- og hundeoppdretter og utstiller.

Jeg er utrolig fornøyd med dette, spesielt siden jeg ikke har stilt ut katter i særlig grad de siste årene, sier Kari fornøyd.

Kari har foret kattene med VOM kattemat helt siden foret ble lansert, og har bare godt å si om kattematen fra Trøgstad:

Jeg er overbevist om at rått kjøtt er den beste maten både katter og hunder, sier hun, og fortsetter: Pelsen blir bra og kattene utvikler kropp med substans og riktig tyngde. Rått kjøtt er rett og slett den mest naturlige maten for dyr som i utgangspunktet er rovdyr.

Og hun burde vite litt om foring etter rundt 40 år som dyreeier og oppdretter:

Jeg har alltid gitt dyrene det beste. Derfor har vi også brukt VOM siden Magne startet produksjonen, alene i et uthus noen km fra dagens flotte anlegg på Mansrud! Først til hundene, deretter til kattene ettersom det også ble utviklet ett eget for til dem.

Dobronega fikk også tittelen «National Winner», en tittel som henger svært høyt blant utstillingsfolket.
Hun er eget oppdrett og har fem generasjoner «CarilloCat» -katter» bak seg i stamtavla. Mens Kedr er importert fra rasens hjemland, Russland.